Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2007
Comarca: Maresme
Data: 07/11/23 13:20
Em quedo enrere
Holaaa!!
No tenia molt clar si fer aquesta consulta a Sexologia o Psicologia. Perquè no si és un tema més emocional o no. De totes maneres al final he decidit escriure'l per aquí, espero que em pugueu ajudar perquè no sé què fer!
Des de fa molt de temps les meves amigues em preguntes si ja m'he liat, i jo els hi dic que si per vergonya. La majoris de les meves amigues ja s'han liat o fins i tot han tingut el seu primer nòvio, i jo tinc la sensació que em quedo enrere. No els hi vull dir que no m'he liat perquè sé que se'n riurà'n o faran les típiques brometes relacionades amb aquest tema. Vaig poder parlar amb alguna persona molt propera a mi, però la seva resposta no em va ajudar gaire, em va dir que ja m'arribarà i que he de ser pacient o alguna cosa així, però això és el que diu tothom. Penso que no és un problema meu ni d'autoestima (per això ho escric per aquí) em veig força atractiva i agradable, per això no entenc com encara no m'ha sorgit res.
Tinc por de fer-me més gran sense haver-me fet el meu primer petó. Necessito algun consell que no sigui el de sempre, algun que m'ajudi de veritat.
Moltes gràcieees :))
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 29/11/2023 15:52
Hola!

A veure si et podem ajudar!

A la teva consulta et veiem preocupada per viure l'experiència del primer petó i per sentir que no estàs "endarrerida" respecte a les teves amigues.

Però ens sorgeix un dubte:

- Hi ha alguna persona que t'agradi?

- Hi ha alguna persona que vulguis conèixer una mica més o que tinguis ganes de compartir més el teu temps?

Aquests dos requisits son importants per poder decidir, en cas que l'atracció sigui mútua, que et ve de gust fer-t'hi algun petó. 

Respon-nos això i seguim ajudant-te. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: