Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2009
Comarca: Baix Empordà
Data: 03/11/23 22:31
es molt extrany
Fa un temps jo em parlava per insta amb una noia (en teoria ens agradàvem mútuament), tenia tot el que m'agradava en una tia(físicament),però em vaig anar adonant que era MASSA intensa(ja em deia t'estimo el tercer dia de parlar) i Bueno, poc apoc em vaig adonar que no estava enamorada d'ella. Li vaig dir que em vaig adonar que no m'agradava i allà vam deixar de parlar, també influïa que viviem bastant lluny l'una de l'altre.
Però últimament penso molt amb ella, de manera sexual, perquè et fagis un exemple a classe començo a imaginar-me que fem coses i em posa molt, però no se si explicar-li ja que vivim molt lluny i a mes a mes vam deixar de parlar molt de cop.
Pero no se que fer perque li tinc unes ganes enormes, nose si explicarli com em sento o no la veritat.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 23/11/2023 10:24
Hola, 

L'enamorament i l'atracció sexual són coses diferents. Tenir fantasies sexuals amb una persona, no implica voler-ho fer o haver-ho de fer. Valora bé què implicaria dir-li, amb quina finalitat li diries, etc., tenint present que potser la distància que hi ha entre vosaltres dificulta que us pugueu trobar.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: