Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2005
Comarca: Barcelonès
Data: 03/11/23 20:50
Dubtes sobre la meva orientacio sexual...
Hola. Fa molts anys que dubtio de si matrauen els nois o no perque no aconsegueixo enaamorar-me. totes les meves amigues han parlat amb nois i tingut lios pero jo nomes em vaig fer un peto amb un noi i ni em va agradar, em va fer molt de fastic. si que quan tenia 13 anys em va agradar molt un noi i vam parlar molt pero quan vam comencar a ser novios el cap de un parell de dies ho vam deixar pq em va entrar molta ansietat, i igual amb un nen abans q ell q tmb ho vam deixar al cap de tres setmanes pq tenia molta ansietat al pensar d'estar en una relacio. els nois els trobo molt atractius pero nose quin es el meu estil de nois. Tinc un millor amic q es tmb el meu vei i que el conec de tota la vida, hem anat de vacances junts i passat cap d'anys junts... crec que estic enamorada d'ell pq em veig amb ell en un futur, i fa molts anys que em sento aixi, el veig siguent el pare dels meus fills i no veig a ningu mes, nose si aixo es pq es l'unic noi amb qui tinc tanta confiana o pq en veritat m'agraden tmb les noies, sempre he pensat que son molt atractives, mes que els nois pero no m'agraden les "tipiques" noies lesbianes, no vull semblar d'esterotip pero les mes masculines no m'agraden. En plan que si estigues amb una noia nomes podria estar amb una bastant femenina i que vesteix pija i tal. Nose, estic confosa, tu que creus? fa molts anys que hi penso, jo vull que m'agradin els nois, i si m'agraaden els nois de veritat, pq no em puc enamorar de ningu mes? pq m'entra ansietat quan estic en una relacio? i pq em costa tant parlar amb nois o tenir algo amb ells?
Moltes gracies
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 23/11/2023 10:22
Hola,

L'orientació sexual es defineix en funció de qui ens enamorem, és a dir, amb qui establim relacions d'intimitat, compromís i passió. No es defineix únicament en funció de qui ens genera atracció.

No podem forçar enamorar-nos d'algú, és quelcom que ha de passar. Per tant, et diríem que no et pressionis, que gaudeixis de les relacions socials que vagis establint i veuràs que amb el temps i les situacions que vagis vivint, aniràs descobrint de qui t'enamores.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: