Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2005
Comarca: Alt Penedès
Data: 30/10/23 07:41
ja no tinc tantes ganes de sexe
Hola! Porto un any amb el meu novio, els primers mesos de la relació practicavem sexe cada vegada que ens veiem. Cada vegada va anar disminuint i això està bé, ja que fem altres coses junts.
El problema que trobo és que no tinc tantes ganes, em segueix atraient moltissim i en altres ocasions si que en tinc de ganes, però a vegades em fa mandra i no entenc perquè. Podeu donarme una resposta??
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 31/10/2023 13:05
Hola,

La freqüència en les relacions sexuals pot anar variant durant la relació de parella. Al començament pot passar que tinguem sexe cada vegada que ens veiem i que després no sempre sigui així. Això de per si, no ha de significar que hi hagi un problema. N'heu parlat? Suposa un motiu de conflicte entre vosaltres? Esteu bé així? Identifiques perquè et fa mandra?

Seria interessant que pugueu parlar-ho entre vosaltres.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: