Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2003
Comarca: Gironès
Data: 29/10/23 00:36
squirt
Bona nit, tinc un dubte sobre el tema de l’squirt. Mai n’he tingut un, pero sempre arribo a un punt de plaer on sento que em fare pipi damunt. Quan em passa aixo, soc incapaç de no apretar (com quan no volem que se’ns escapi el pipi). Aixo es el que em fa no arribar a tenir-lo mai? O l’squirt per molt que apretem surt igual? Gracies!!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 31/10/2023 13:03
Hola, 

Si tensem, el que sigui, possiblement bloquegem qualsevol expressió del nostre cos davant del plaer. Per a poder fer squirt el que s'ha d'estimular és d'una forma molt concreta la zona del punt G i les dones que ho aconsegueixen i ho exploren generalment no ho experimenten a la primera, es necessita conèixer-se i això requereix de no pressió, de curiositat, i de temps. 

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
www.helenaangel.com 

--

La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 

Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: