Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2007
Comarca: Vallès Occidental
Data: 15/10/23 22:31
Pressió social
Sé que sóc jove i que encara hi ha temps , però és una mica frustrant quan la mojoria del teu grup d'amics ja han fet de tot i tu no. Això en si és una mica igual perquè sé que en algún moment arribarà. Però el que em fa mal de veritat és quan parlen sobre els temes i a vegades pregunten per mi i jo no dic res i et miren amb cara de pena . És normal a aquesta edat wue hi hagi gent que no hagi fet res però és el fet una mica de sentir-se exclòs i sentir-te raro per no ser com els altres tot i que a vegades està bé.
Com podem entre tots millorar el fet que no tothom va tant de pressa i que tot té el seu temps . I que aquestes persones que no han fet res no se sentin jutjades ?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 30/10/2023 11:18
Hola,

És molt important el que comentes. Entre tots i totes hem de fer possible que normalitzem situacions que són completament habituals. Com tu hi ha moltes persones que encara no han tingut experiències en parella i això no significa res, ni que estiguin fent res malament, ni han de fer pena a ningú. A cada persona li arriba el seu moment i és important viure sense pressions socials i gaudir de la vida. Tot seria més fàcil!

T'animem a que puguis parlar d'això amb el teu entorn, per tal de validar i normalitzar aquesta situació.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
www.helenaangel.com

--

La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: