Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2009
Comarca: Barcelonès
Data: 08/10/23 22:16
No sé si sóc hetero del tot
A mi sempre m'han agradat els nois i els trobo la cosa més bonica i perfecta del mon (nomes a alguns) el problema és que desde fa alguns dies es com que sento algo cap a una amiga, no m'agrada ni de lluny pero es com q vull estar molt amb ella i m'atrau ni q sigui una mica, al principi vaig pensar que potser podia ser bisexual pero de seguida vaig descartar l'idea perque pel carrer O d'atracció natural només són els tios. Em vaig plantejar que podria ser pq ja tinc interioritzat que m'han d'agradar els tios pero si tinc un canvi en la meva sexualitat ho accepto i ho noto de seguida. M'agraden els nois i ja està pero ella em fa sentir algu a dintre, nomes ella, les altres noies me la pelen i quan en veig alguna guapa pel carrer penso q guapa pero en canvi si és un noi m'atrau físicament instantàniament. També pot ser pq ella és una tia masculina i tal pero no ho sé, com he dit varies vegades només m'agraden els nois i res de noies només ella i no se ni si el que sento es amistat profunda O alguna cosa més.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 25/10/2023 10:09
Hola, 

Potser el que sents és senzillament el que descrius, que t'agraden i t'atrauen els nois i que aquesta noia et fa sentir coses similars a les que et fan sentir els nois i diferent al que et fan sentir la resta de noies.

L'orientació sexual a vegades no la podem entendre com calaixos aïllats, a vegades es comuniquen o ens atrauen persones, no només cossos.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
www.helenaangel.com 

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: