Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2007
Comarca: Alta Ribagorça
Data: 08/10/23 21:06
Sentiments
Últimament he descobert que em costa un munt explicar el que sento. Em fa vergonya plorar davant dels altres, i de moltes coses no vull dir el que penso perquè em posaré a plorar, això també em passa quan algú em renya/crida.
En canvi amb un noi que fa un any que vam tenir alguna cosa, quan parlem ell em mostra les seves emocions i a mi m'ajuda a fer-ho també.
Això és normal?
Que puc fer per deixar de mostrar-me com si res m'afectés
Merci
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 23/10/2023 10:36
Hola!

A vegades tenim temporades amb una espècie de bloqueig emocional que ens dificulta connectar amb les nostres emocions. Sovint es tracta de períodes de canvis o d'adaptacions, que impliquen un alt esforç emocional i, en aquell moment sentim que si obrim les comportes emocionals ens desbordarem. 

Així doncs, ara no et centris en voler plorar però sí en intentar cada dia repassar quines emocions has viscut. És important que hi puguis posar paraules i que busquis les més adequades. De moment només això. Posar-hi paraules. 

I d'aquí unes setmanes ens tornes a escriure i seguim...

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: