Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2005
Comarca: Pla de Mallorca
Data: 06/10/23 06:18
Incontinència urinaria
No se si aquesta pregunta seria realment de sexualitat, pero no sabia on posar-la i esper que pogueu ajudar-me igualment <3
Tinc 18 anys i encara, de tan en tan, se m’escapa pipi al llit. Es raro… hi ha dies que em desperto perque tenc pipi i he de correr (mai em dona temps a arribar al bany dense banyar-me les braguetes) però hi ha dies que em desperto perquè sent com si se m’estessin sortint les gotetes mentres dorm, però en realitat quan m’aixeco ja esta tot el llit banyt.
No se que fer, estic desesperada perquè des de petita m’han dit que deixaria de fer pipi al llit però em segueix passant (com a mínim 1 cop a la setmama)
Esper-ho la vostra resposta!
moltissimes gràcies :)
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 25/10/2023 10:08
Hola,

Ho ha valorat l'especialista? Tens algun diagnòstic? La nostra recomanació seria que també ho valorés una fisioterapeuta de sòl pelvià perquè pugui valorar-ho i derivar-te en cas que fos necessari.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 

Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: