Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Alt Penedès
Data: 01/10/23 21:50
M’estic quedant enrrere?
Hola, soc una noia de 18 cap als 19 anys. I soc verge, de fet mai he tingut novio i en aquest mon sento que m’estic quedant moolt enderradira respecte a la gent que m’envolta.
Soc una noia que m’agrada sortir de festa, poques vegades tinc la oportunitat de liar-me amb algú, de fet soc molt tímida, molt reservada fins a tal punt que la gent pot pensar que soc borde, pero es que em costa molt parlar amb gent diferent a les meves amigues, em costa obrir-me.
Aquest tema em preocupa perque sento que no avanço, una noia de 19 anys que poques vegades s’ha liat, és verge… no se, em sento diferent
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 19/10/2023 15:33
Hola, 

Entenem el que vols dir però no t'estàs quedant enrere, estàs anant al teu ritme, igual de vàlid que qualsevol altre. 

En el sexe sembla que tothom hem de viure-ho a la mateixa època i hi ha persones que per interès, per curiositat, per desenvolupament o per altres circumstàncies, comencen a explorar la sexualitat en un moment i altres en d'altres moments. 

T'enviem una forta abraçada i si en algun moment et ve de gust començar a explorar-ho, pots començar amb tu mateixa.

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: