Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2009
Comarca: Anoia
Data: 31/08/23 14:33
bollodramaa
holaa. aquest estiu he tornat a anar com cada any al poble (muntanya) al que vaig estiuejar. allà ens trobem cada agost tot el grupet d'amics que va a estiuejar allà i som de diferents parts de catalunya (la majoria de bcn, però jo no). el cas es que l'any passat em vaig començar a fixar una mica una noia del grup que és dos anys mes gran que jo i tambe li agraden les noies, però que pel moment ella tenia novia i en aquell moment la diferència d'edat entre ella i jo era més notable que ara.
aquest agost ens hem tornat a veure i resulta que va deixar a la novia amb qui portaven més d'un any aquest mateix estiu. aquest cop però, hi havia molt contacte físic entre ella i jo i parlavem molt més. i crec que m'estic pillant d'ella bastant.
quan vam marxar del poble hem seguit parlant cada dia i hem dit de quedar algun dia abans de tornar al poble però és complicat veuren's perquè ella viu a barcelona i jo visc a l'anoia. no sé si pensar que ella també vol alguna cosa amb mi però no m'atreveixo a donar el pas i llançarme perquè encara no ha superat a la seva ex i diu que encara sent alguna cosa per ella. però d'altra banda, també em dona algunes senyals de que també sent alguna cosa per mi.
no la vull cagar perquè ens portem molt bé i no m'agradaria perdre la relació amb ella perquè som del mateix grup d'amics del poble i seria molt molt incòmode.

no sé que hauria de fer, si esperar, si preguntar-li, si llançar-me...

Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 19/09/2023 10:33
Hola,

Et diríem que no tinguis pressa. Dona't temps per anar veient com va evolucionant la vostra relació, com va el seu procés de dol per la ruptura recent amb la seva exparella i quins sentiments es van despertant entre vosaltres.

Si et vas sentint més segura, pots començar a parlar dels teus sentiments. Iniciar una relació des de l'amistat, pot ser un bon començament.

Una forta abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: