Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2006
Comarca: Barcelonès
Data: 22/08/23 16:52
Possible fimosis?
Bones, quan tinc el penis sense estar erecte me'l puc baixar sense problema, es a dir, sem descobreix el gland. En canvi, quan esta totalment erecte no es descobreix sencer. A mes, quan em masturbo jo se fer-ho de tal manera que no toqui la punta i vaig perfecte, en canvi, quan em masturba una noia si ho fa nomes masturbant la punta em molesta força com quela tinc sensible, es normal? Encara no he mantingut relacions sexuals però em preocupa. Que pot ser i que puc fer? En cas d'haver d'anar al metge com li plantejo i on he d'anar? Merci
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 15/09/2023 10:14
Hola, 


El gland ha de quedar completament descobert en erecció, has de poder baixar i pujar la pell sense dolor, ni molèsties. 

El més adequat seria que el metge de capçalera pugués valorar si hi ha algun grau de fimosi i si està indicada la intervenció o no. Si pots demanar hora directament amb l'especialista, aquest seria l'uròleg o l'andròleg. 

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: