Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2007
Comarca: Barcelonès
Data: 17/08/23 12:31
Me l'estimo molt i no la puc deixar aquí
Bon dia!
He estat una setmana a Gran Canària i avui marxo. El problema és que he conegut una Drag Queen de la que m'he enamorat. L'he vist aquests dies i he passat moments amb aquesta persona. El problema és que no vull marxar, no vull deixar-la aquí i jo anar-me'n a Barcelona. Hem parlat per Instagram i hem quedat que ens avisarem si jo torno aquí o si ella ve a Barcelona perquè a vegades actua allà. Però porto dies que em passo el dia plorant perquè no la vull deixar aquí. Tenim una relació molt bonica d'amistat, (perquè aquests dies hem demostrar molt de carinyo entre nosaltres), suposo, no crec que hi hagi res més per part d'ella. Una amiga meva em diu que li confessi els meus sentiments perquè ja marxo, perquè ells creu que hi ha possibilitats i que em quedaré més tranquil-la ja que estic passant uns dies molt dolents.
Sé que vosaltres no sabeu què sent aquesta persona, però si em poguéssiu donar algun consell del que podria fer m'ajudaríeu molt!

Moltes gràcies!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 06/09/2023 16:18
Hola!

Nosaltres sempre som partidàries de compartir i expressar les pròpies emocions. En general les persones tolerem millor les certeses que la incertesa, així que potser pots confessar-li els teus sentiments i valorar la seva resposta. 

Hi ha formes de mantenir una relació a distància, però cal que les dues persones siguin conscients de les dificultats i de l'energia que s'hi ha de dedicar per tal que la relació prosperi. 

Ja ens faràs saber què has decidit!
Nosaltres seguim aquí, 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: