Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2005
Comarca: Vallès Occidental
Data: 15/08/23 10:13
Infidelitat
Bon dia i gràcies per llegir la consulta. Fa cosa de dos setmanes vaig marxar de vacances i en aquest termini el meu novio per treball va marxar a França. En tornar em.va dir que havíem de parlar i em va explicar que s'havia besat amb una noia de la feina quan els dos estaven molt borrachos. Ara fa dos dies que m'ho va dir i estic molt dolguda, jo me'l estimo molt i el fet que m'ho hagi explicat i tot em fa veure que no vull trencar la relació perquè se que no tornarà a pasar (sinó si que tallaria). Ara mateix no tinc confiança amb ell i no se que fer, perquè no paro d'imaginar-me a ell amb l'altre noia.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 06/09/2023 16:17
Hola!

La teva reacció és natural! S'ha trencat un pacte de parella i necessites unes dies per reparar aquesta confiança en la relacio. 

És important que ho feu conjuntament, que trobeu espais per parlar de com et sents i, sobretot, de com et pot cuidar per reparar aquest dany que estàs sentint. 

Mica en mica, no tinguis pressa en "estar com abans", sinó que aprofiteu aquesta ocasió per reconstruir la relació i fer uns fonaments més forts!

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: