Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2008
Comarca: Vallès Oriental
Data: 07/08/23 20:15
No se que fer
Hola bones, fa cosa d'un mes casi vaig coneixer a una noia a Torrevieja (Alicante) i hem vaig enamorar d'ella, lo dolent que ella es de Madrid. Lo que el últim día ens vem despedir ens va fer molt mal als dos, uns dies despres li vaig demanar tenir una relació, pero a distancia perque ella es de Madrid com he dit abans. Bueno casi cada día ens hem enfadat per coses que he dit sense pensarles be i que pensaba que no li farian mal pero resulta que fa poc ho había deixat amb un noi i no esta preparada. I jo sempre estic sobrepensant i dubtant sobre si es bona idea estar junts o no, la vull deixar pero a la vegada no perque no li vull fer mal. I nose que fer perque es o deixala i pasar-ho malament lo que queda d'estiu i despres poder centrarme en mí mateix o que hem deixi a mig de l'any. Nose si me explicat molt be pero per mes que penso nose que fer perque no li vull fer mal.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 06/09/2023 16:15
Hola!

Ai el sobrepensar... quants maldecaps que ens porta, oi?

El primer que et demanarem és que puguis ser sincer amb tu mateix i saber si vols seguir amb la relació o no. 
Està bé que et preocupis pels seus sentiments, però és important que la seva reacció no afecti en la teva decisió. 

Sí, les ruptures son dolores, però cadascú ha de trobar les seves estratègies per viure aquest dol i recuperar la il·lusió. 

Pel que expliques sembla que ho tens força clar... així que hauràs de passar a l'acció!

Una abraçada!


--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: