Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2006
Comarca: Gironès
Data: 04/08/23 02:05
Em sento confosa
Resulta que vam anar de viatge amb l’insti i vaig coneixer un noi que sabia que al cap d’unes hores no el tornaria a veure. La cosa és que ens teníem ganes a fondo i em posa molt perquè és com un malote i molt guapo però durant aquelles hores es va liar amb una que no em cau bé del meu insti. Després vam començar a parlar però ell viu a una hora i pico de mi. I ara és com un amor odio. I li tinc moltíssimes ganes i ell sé que també perquè m’ho ha demostrat, però no penso agafar un transport i anar allà liar-nos i després quedar-se tan panxo sense que ell no s’hagués mogut, perquè ell no s’hauria mogut per mi. Llavors, ara en part m’estic platejant anar-hi però em fa ràbia aquest fet. És normal sentir això per la calentura? Hi hauria d’anar o m’hauria d’oblidar d’ell?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 06/09/2023 16:14
Hola!

El que estàs sentint és atracció sexual!! Pel que expliques, no t'agrada la seva manera de ser i de tractar les noies, així que sembla que és atracció física. 

Tu has de decidir si et ve de gust fer el viatge d'una hora per quedar amb ell i assumir el com et sentiràs després. Pots fer el que vulguis, sempre i quan tingueu clares les normes del joc que vosaltres heu establert: sense compromís. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: