Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2008
Comarca: Osona
Data: 04/08/23 00:02
Real?
Mira fa molt de temps que no em sento real es a dir tot passa molt rapid no tinc la manera de explicar amb paraules pq es molt complicat osigui per posar un exemple fa molt quan em donava una ducha d’aigua freda era com un Buumm increible i ara segueix sent un ui esta freda pero no es realment com es viu doncs aixo amb tot . Es increible passen els dies com minuts de cop em donc compte i ja torni a ser el llit per dormir es com si estigues a una pelicula el cual jo veig en primera persona pero… esque ho sento no em se explicar millor ho he intentat almenys he estag mirant i he pensat que alhomillor el que en fa sentir com irreal es la strattera o el besitran (tdah medicació) vull sentir que estic visquent una vida real.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 06/09/2023 16:14
Hola!

Si estàs prenent medicació, és important que puguis comunicar tot el que estàs notant a la teva psiquiatra de referència, ja que les teves aportacions poden ajudar a calcular millor la dosi o el tipus de medicació. 

Intenta demanar hora o enviar-li algun correu per informar sobre aquesta sensació i que et pugui orientar si és degut a la medicació o no. 

En psicologia sempre s'intenta descartar primer les causes orgàniques ;)

Una abraçada


--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: