Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2006
Comarca: Alt Penedès
Data: 31/07/23 21:54
Quedar amb algú
Hola! El cas és que m'agrada un noi i vull dir-li per quedar algun dia però, casi no parlem, tot i que ens ajudem mutuament i parlem i som com amics però no hem quedat mai ni res i no se com dir-li...
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 21/08/2023 10:30
Hola!

Doncs intenta buscar alguna excusa que sigui fàcil per quedar. Ja que us ajudeu mútuament, hi ha alguna possibilitat que aquesta ajuda sigui presencial i hagueu de quedar cara a cara? O potser podeu quedar per agrair-li tot el que t'ha ajudat i el pots convidar a berenar o prendre algo, per exemple. 

Busca allò que teniu en comú i estira el fil des d'aquí per trobar alguna forma de contacte presencial i llavors ja aniràs veient com evoluciona... ;)

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: