Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2006
Comarca: Barcelonès
Data: 17/07/23 15:24
Pot ser que estigui embaraçada
Hola, fa poc vaig perdre la virginitat amb un noi. El cas es que vam utilitzar condó i tot però , m'ha de baixar la regla i no em baixa. L'altre dia vaig tenir una mica de sangrat marronós i he llegit per internet que pot ser sagnat d'implantació. Estic molt agobiada nose que fer, recomanariau fer una prova d'embaraç? No se si es massa dora, va pasar el 23 de juny.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 21/08/2023 10:46
Hola,

El preservatiu, si s'utilitza correctament, és un mètode molt eficaç. És important revisar que no estigui trencat un cop hàgiu acabat, així estareu més tranquils.

Un retard en la menstruació pot ser degut a diferents motius, i no sempre són per un embaràs. Tot i així, si creus que hi pot haver risc d'embaràs, i la menstruació no et ve, et recomanem que et facis una prova d'embaràs per descartar-ho.

Una abraçada i moltes gràcies per utilitzar el Consultori!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: