Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2007
Comarca: Garrotxa
Data: 16/07/23 23:01
És normal?
Hola!
La cosa és que mai m'he sentit segura per liar-me amb un noi, la cosa és que les meves amigues ho fan i no els hi ha cap mena de vergonya ni de por ja que estàn segures. Però a mi em fa por i el que no vull fer-ho és per pressió social. No n'estic molt segura que ho vulgui fer perquè tampoc tinc perses.
Necessito Sever si hi ha més persones com jo
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 07/09/2023 10:04
Hola,

I tant que hi ha més persones com tu! Segur que amb la teva consulta hi ha un munt de persones que s'hi senten identificades. 

Estigues tranquil·la, no hi ha pressa, cada persona ha de respectar els seus propis ritmes i no fer res que no vulgui fer, ni sota pressió de cap mena. Així doncs, quan et sentis preparada, ja ho faràs!

Una abraçada i moltes gràcies per utilitzar el Consultori!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: