Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2009
Comarca: Garraf
Data: 15/07/23 23:12
No puc plorar
Hola, fa temps que no puc plorar i no sé el perquè. Quan em renyen o em foten la bronca sí, però si penso en els meus sentiments o algo és trist no puc. Desprès penso, doncs estàs bé, però no ho puc saber perquè tampoc sé com estic (és a dir, si tinc algun problema o etc) llavors penso que és normal però un dia estic reflexionant sobre la meva vida (sobre penso MOLT tot) i no puc.
És normal? Ns, m’agradaria saber si algú em pot ajudar, gràcies.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 25/07/2023 10:06
Hola!

El plor és una forma més d'expressar la tristesa, però no és l'única via. A vegades s'expressa amb irritabilitat, amb poca energia vital, quan no tens gaires ganes de fer coses o de quedar amb la gent... 

Nosaltres des d'aquí t'animem a no forçar-te a sentir res, però sí a observar-te. Intenta fer una llista cada dia (cap al vespre) de quines emocions has sentit al llarg del dia. Al principi potser es repetiran però és important que vagis buscant els matisos i ampliant el teu vocabulari emocional. 

A vegades necessitem paraules per poder-nos entendre...

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: