Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 14/07/23 14:48
Quedar amb una amiga
Hola, tinc 21 anys i tinc una amiga que te 5 anys menys o sigui 16, tinc clar que tenir relacions sexuals en ilegal o almenys es el que crec i jo no busco aixo amb ella, pero voldria saber si quedar amb ella em pot portar algun problema. Ella es molt important per mi i estem passant uns mals dies i la unica manera de solucionarho seria veient-nos. E intentat parlar amb la meva mare pero un cop dic que te 16 anys es incapaç de deixarme quedar amb ella ja que no vol que em fiqui en cap enbolic. Jo no soc capaç de dirli el perque de que vull quedar perque no soc capaç d'obrirme i explicarle que es la persona més important per mi. Aixi que el que vull saber es si em pot suposar algun problema tenir 21 i quedar amb una de 16
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 21/08/2023 10:27
Hola!

A nivell legal, una relació entre una persona major d'edat i una menor d'edat pot considerar-se com a abusiva en tant que hi ha una diferència d'edat i, per tant, un abús de poder. 

Intenta parlar amb la teva mare, explicar-li com et sents i fer-li veure com d'important és per tu aquesta persona. En cas que quedeu, busqueu algun espai on us sentiu còmodes, que hi hagi altres persones i que els seus pares n'estiguin al corrent. Us donarà tranquil·litat. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: