Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2007
Comarca: Garrotxa
Data: 12/07/23 20:41
metodes antionceptius
hola bonaa tarda
tinc novio desde fa 6 mesos i follem moooolt pero avegades sense proteccio (fem l'ho de treure-la ) encara no hem tingut cap susto perque m'he pres la pastilla del dia despres, i tambe utlitzem condó, aquesta relació es una mica secreta perque els meus pares no volen que estigui amb ell perque (ell es musulmà i jo no i els meus pares son molt tencats de cap ) i obiament no li explicare a la meva mare ella no en te ni ideia de que soc sexualment activa i m'agradaria saber quin tipus de anticonceptius podria utilitzar, perque entenc que jo sola anar al ginecolec no podria i no estic preparada per explicarli a la meva mare perque es molt complicat
moltes gracies bona tarda
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 25/07/2023 09:55
Hola,

En primer lloc, dir-te que la píndola de l'endemà no s'ha d'utilitzar com a mètode anticonceptiu habitual, sinó que la seva indicació és fer-la servir quan el mètode anticonceptiu habitual ha fallat. 

La nostra recomanació seria que anéssiu a la tarda jove del teu Centre d'atenció primària (CAP) perquè us puguin assessorar de les diferents opcions que teniu.

Per ara, el preservatiu és una molt bona opció! Recordeu que la marxa enrere no és un mètode anticonceptiu.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 

Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: