Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2008
Comarca: Vallès Oriental
Data: 12/07/23 19:30
M'ilusiono molt rápid
Hola bones, soc un noi de 14 anys que tinc problemes amb mi mateix. Lo que hem pasa es que no tinc autoestima mai, i sempre que una noia hem comença a tractar molt be durant un temps m'ilusiono de que li agrado o coses aixi. Sempre ho penso i sempre acabo malament per aquestes coses. Sempre que acabo malament pet las meves ilusions intento cambiar de pensaments i pensar que no els hi agrado, pero mai no aconsegueixo no ilusionarme. Que hauria de fer per no pensar sempre, esque no paro sobrepensar.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 18/07/2023 10:38
Hola!

És natural i bonic il·lusionar-se quan coneixes algú i t'agrada! El que és important és que aquesta il·lusió no et deixi analitzar la situació. És a dir, que puguis observar quines senyals d'interès (o no) t'envia l'altra persona. Que puguis veure si es preocupa per tu, si mostra interès en el que li expliques, si té ganes de veure't... i així, podràs anar veient si la relació evoluciona o no... 

Una abraçada! 

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: