Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2006
Comarca: Osona
Data: 10/07/23 10:05
Embarassada?😩
Hola, el 27 de maig vaig tenir la meva primera relació sexual amb un noi, ho can fer amb condo i es va trencar però vam segir ell ho va treure tot a fora però m’han parlat del líquid preseminal, seguidament el 3 de juny ens va tornar a passar però la regla em va baixar al cap de 1 setmana, des de aleshores no hem tornaran fer res, podries estar embarassada??
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 10/07/2023 12:36

Hola! 

Pel que ens expliques et va baixar la menstruació amb normalitat, per tant no hi ha embaràs. Tot i així, per a properes vegades us recomanem revisar que els preservatius siguin de mida adequada i en bon estat (no s'haurien de trencar).

Una abraçada,


--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge 



Moltes gràcies per la teva consulta!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: