Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2007
Comarca: Alt Empordà
Data: 10/07/23 01:52
Sexe i pares
Bones, (tinc 15 a punt de fer 16 anys)
La meva parella i jo últimament ens toquem i fem coses d'aquestes però sense mantenir relacions (el coit). Però la meva mare i el meu pare diuen que les carícies no han d'anar més enllà. Jo els hi de dit que les carícies han d'anar més enllà quan nosaltres vulguem i ens sentim preperants amb ganes i segurs. I ells diuen que no ho hauriem de fer perquè podriem tenir un bebé que plora cada dia. Si, és estrany però em va dir això. Jo li vaig dir que nosaltres evidentment ens protegiriem i que utilitzariem condó. I no em va escoltar. Que creus que podria fer i explicar-li?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 25/07/2023 09:53
Hola,

Sovint les famílies, pares i mares, pateixen perquè es puguin mantenir relacions sexuals de risc i es produeixi un embaràs no desitjat. El que és molt positiu és que pugueu parlar de sexualitat obertament.

Potser podrien assessorar-se amb una professional especialitzada en sexualitat i adolescència, inclús llegir algun llibre com "Parlem de sexe a casa" o "Habla con ellos de sexualidad", tots dos de la psicòloga Elena Crespi i Asencio.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 

Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: