Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Cerdanya
Data: 09/07/23 22:50
Por al embaraç
Hola!!
Divendres vaig mantenir relacions i durant l’inici de la penetració vam fer-ho sense condó. Va durar poca estona, no molt més de 5-10 minuts, i més tard ja el vam posar. Al acabar, ell va notar com es va córrer i anavem tranquils perquè tenia el condó posat. Al treure-se’l, es va adonar que no havia res a dins, com si no hagués tret res. Vaig comprovar si estava trencat però res, estava tot bé.
Tenim bastanta incertesa i por perqué no entenem que va passar, ja que ell va acabar bé però mai no ens havia passat això de no treure res.
Voliem saber si a vegades aquestes situacions es poden donar o si hi va haver alguna possibilitat que sortís per dalt o alguna cosa per l’estil.
Gràcies!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 18/07/2023 10:45
Hola,

Si hi ha penetració sense cap mètode de barrera o anticonceptiu, us exposeu al risc d'un embaràs no desitjat i també a la transmissió d'ITS. 

Si el preservatiu estava ben col·locat, el semen hauria d'haver quedat dins del dipòsit del preservatiu. 

Per tant, com ja fa uns dies que això va passar, espereu a veure si et ve la menstruació quan estava previst. Si això no passa, et recomanem que et facis una prova d'embaràs per descartar-ho.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat.

Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: