Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2003
Comarca: Baix Llobregat
Data: 04/07/23 12:27
Preservatiu
Hola!
El altre dia ho estava fent amb la meva parella, i ens vam adonar que el preservatiu es va trencar mentres ho feiem, el vam canviar al instant? Pot passar alguna cosa, ell encara no havia ejaculat ni res.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 18/07/2023 10:51
Hola,

Si no havia ejaculat, les probabilitats d'embaràs són baixes, tot i que no podem dir que el risc és zero, ja que el líquid preseminal pot contenir espermatozous.

La pastilla de l'endemà està indicada en situacions com aquesta on el mètode anticonceptiu habitual falla. No sabem quants dies fa que això va passar, però segurament ja no sou a temps, per tant, us diríem que esperéssiu a veure si la menstruació ve quan estava previst i en cas que no et vingui, pots fer-te una prova d'embaràs per descartar-ho.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 

Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: