Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2010
Comarca: Baix Llobregat
Data: 03/07/23 12:39
M'ha baixat la regla per primera vegada
que faig
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 18/07/2023 10:48
Hola,

Tenir la menstruació és la cosa més natural del món, així que benvinguda a una nova etapa de la teva vida, on la menstruació farà acte de presència, en principi, cada mes durant força temps! ;)

És habitual que hi pugui haver irregularitats durant els primers mesos de la menstruació. Pots compartir la notícia amb alguna persona de confiança (la mare, una germana, una cosina, una tieta...) perquè puguin explicar-te les diferents opcions que tens per poder utilitzar durant els dies de sagnat, des de les compreses i les seves diferents versions, als tampons, la copa, les calcetes menstruals... de mica en mica t'aniràs familiaritzant amb tot això i trobaràs allò que a tu et vagi millor.

Et recomanem molt que et llegeixis el llibre de "La regla mola, si saps com funciona" de l'Anna Salvia i la Cristina Torrón. Aprendràs un munt de coses súper interessants i que et seran molt útils.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: