Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2009
Comarca: Cerdanya
Data: 02/07/23 22:10
Grupet d'amics
D'aqui poc vaig de colonies amb gent que coneixo del meu institut, son un grupet d amics que es coneixen desde fa molt i jo els he conegut no fa molt pero encara aixi no hi tinc tanta confiança. Em cauen molt be pero de vegades em sento una mica apartada. El problema que tinc es que no se com acabar-me d'integrar al grup, i de la nostra edat no hi ha ningu mes.Que faig?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 11/07/2023 10:28
Hola!

Entenem la teva preocupació, perquè quan entres en un grup que està consolidat, sembla que no acabes de trobar el teu lloc. 

Però aquest lloc es va trobant mica en mica, ja veuràs. Es tracta d'anar participant i compartint moment en grup i també de manera individual. És a dir, tenint converses més profundes i íntimes amb algunes persones del grup, amb qui et sentis més comode. 

Mica en mica veuràs que et sentiràs part del grup...

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: