Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 1995
Comarca: Selva
Data: 02/07/23 20:47
Millor amiga
La meva millor amiga s'està distanciant de mi. Prefereix fer plans amb altres amistats i no compta amb mi com abans... Com ho supero?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 11/07/2023 10:28
Hola!

Acceptar aquesta distància i aquesta separació no volguda no és fàcil i pot ser molt dolorós. Entenem que ja has parlat amb ella i que no hi ha un malentès a resoldre. Simplement que ja no sou les mateixes...

Així que ara et toca viure aquest dol, sentir aquesta tristesa de la pèrdua d'aquesta amistat. Potser pots escriure una carta explicant com et sents, escoltar música, plorar... i d'aquí uns dies potser et vindrà de gust envoltar-te de la teva família o d'altres persones que t'estimen. 
Ara et toca posar el focus en tu i cuidar-te amb el que necessites. 

Veuràs com mica en mica el dolor serà menor...

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.


Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: