Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2007
Comarca: Baix Camp
Data: 02/07/23 14:52
No sé si demanar-los-hi a unes amigues si puc sortir amb elles
Hola. Aquest any he sortit diverses vegades de festa amb un grup d'amigues que coneixo des de sempre però amb qui no m'havia fet tant fins a aquest curs. El cas és que quan sortim acostumen a ser elles les que em conviden, ja que tenen un grup més gran amb qui sortir. Últimament em sento molt còmode amb elles i m'agradaria preguntar-los-hi si puc anar amb el seu grup quan hi hagi festa a algun poble, però em fa por que acabi sent pesada o que els sembli que soc massa insistent.
Hi ha alguna cosa que pugui fer per treure'm aquesta por? Si ho fes, realment semblaria insistent?
Moltes gràcies!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 18/07/2023 10:30
Hola!

Endavant! Ja estàs tardant!!

Elles et conviden quan surten, així que valoren la teva companyia i volen estar amb tu! Com vols ser insistent si son elles les que sempre et pregunten?

Diga'ls directament que últimament et sents molt còmode amb elles i si podeu anar juntes quan surti alguna festa o algun pla per sortir. I veuràs com la seva resposta serà molt positiva!!

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: