Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2009
Comarca: Baix Llobregat
Data: 27/06/23 20:06
És normal???
Bona tarda! Fa temps que a la big band de la meva escola està venint un noi tres cursos més gran que jo (O sigui que ha fet primer de batxillerat). Com que (al igual que jo) és flautista, toquem junts, i la cosa és que al principi em feia una mica de corte i això però crec que he començat a sentir alguna cosa per ell. No sé si la diferència d'edat suposa un problema, però m'està començant a agradar molt, tipu totes les vegades que em diu alguna cosa em fa un bot el cor, però no sé si és ratllaria amb mi si li dic algo, i per això no sé què fer. És normal tot això que m'agradi algú tres anys més gran? I què puc fer? Moltes gràcies!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 06/07/2023 10:33
Hola!

Si a tu t'agrada, endavant! Segons la seva reacció ja veuràs si l'interès és mutu o no ;)

Si heu coincidit a la big band, si teniu coses en comú, si us heu anat trobant... és natural que t'hagi començat a agradar! Tres anys de diferència es poden notar en alguns moments, però generalment aquesta diferència d'edat no sol comportar dinàmiques de poder on la persona més gran condicioni l'altra. 

El següent pas és iniciar converses i anar veient si et segueix agradant...

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: