Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2009
Comarca: Gironès
Data: 27/06/23 17:22
Maduresa
Hola! Des de que he set petita m'ha sigut fàcil estudiar i memoritzar les coses amb gran rapidesa. D'altre banda no sóc tant bona socialitzan, tinc amigues i amics però no gaires perquè sóc molt selectiva fins i tot masa a vegades. Lo que em passa és que molta gent de la meva edat fa coses que a mi em semblen molt imadures o poc responsables. I despres em pregunten si ho vull fer i els hi dic que no normalment. Sento que no encaixo amb la majoria de gent de la meva edat i no se que fer. Els meus pares i alguns professors em diuen que sóc madura per la meva edat. I no se si es aixo o una altre cosa.
Gràcies
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 06/07/2023 10:33
Hola!

Doncs nosaltres et volem aplaudir! No és fàcil sortir de la pressió social de l'adolescència i tu ets molt conscient del que t'agrada i el que no. I no et poses en risc malgrat t'ho ofereixin directament. I això és admirable!

I referent a les relacions socials, et porta problemes ser selectiva amb les amistats? o fa que aquestes siguin més honestes i profundes? A vegades ens creiem que hem de tenir moltes amistats i el que realment importa és si aquestes amistats ens aporten el que necessitem i ens fan sentir bé. No trobes?

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: