Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2003
Comarca: Bages
Data: 25/06/23 10:56
Dubte relació
Hola,
Us escric perquè estic feta un “lio”, i tinc un dubte respecte la situació que estic vivint.
Es tracta de que fa un temps la vaig cagar molt amb una persona que ens agradàvem molt. Vam tenir una història curta, però el tema és que va ser força intensa. En el seu moment, els dos voliem coses diferents, em vaig espantar i vaig actuar volent tallar tot contacte.
Ara ja ha passat un temps i hem anat parlant puntualment per intentar aclarir el que va passar, però sense parlar realment com hauriem.
Ara, encara avui, sento que ho vaig gestionar molt malament i que realment no m’hauria d’haver comportat així. Vist amb perspectiva i havent passat per més relacions, veig que em perdo una persona que em valorava i que val molt la pena.
El tema és que ja ha passat força temps, i no sé si es bo tornar a treure el tema i veure si ara ens entendríem o tirar endavant (com tothom del meu entorn em diu que faci).

Siusplau, si em pogéssiu donar un cop de mà!

Mersii
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 04/07/2023 11:10
Hola!

Pel que expliques sembla que necessites aclarir el que va passar i demanar disculpes per com et vas comportar, oi?

A vegades, quan trenquem amb algú queden "assumptes pendents" que hem de resoldre. Si es tracta d'això, fes-ho. Però no ho facis pel que pugui passar en un futur, sinó per aclarir el que va passar en el passat. No sabem com evolucionarà aquesta conversa, però tingues clar l'objectiu. 

Després, segons com reaccioni aquesta persona, veuràs si hi ha interès per mantenir el contacte o no... i hauràs d'acceptar la seva decisió...

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: