Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2005
Comarca: Palma
Data: 22/06/23 11:37
Necessite parlar amb algú
Hola!
No entenc molt bé el meu cos i això fa que em senti terriblement deprimida i insatisfeta amb mi. Sempre he trobat el meu cos hermós, però és com si no connectés bé amb el meu cap a l'hora de l'excitació sexual. Simplement no em banyo, no sent cap calor ni res dins meu, quan el meu cervell pensa en com m'agradaria viure noves experiències i millorar la meua vida sexual. He pensat en compar-me alguna jugueta, un lubricant o demanar ajuda a un expert, però no arribe a parlar amb la meva família perquè gairebé no hi ha confiança entre nosaltres. Estic molt trista i no vull que aquesta tonteria afecti la meva autoestima ni les meves relacions personals.
Una aferrada i moltes gràcies per tot el que feu!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 04/07/2023 11:17

Hola, 

L'organ sexual més important és el cervell, jutjar el que sentim fa que no puguem connectar amb el plaer que podem arribar a sentir. 

Potser podries començar per conèixer bé els teus genitals. Et deixem una imatge per a que puguis mirar-te amb un mirall la vulva i que puguis detectar totes les parts:

GVqTzgGhEkJbY7 

Quan ja coneguis totes les parts, aleshores pots començar a explorar-te a nivell tàctil. T'adjuntem un video on unes estudiants d'infermeria ensenyen com estimular les diferents parts de la vulva amb una maqueta:

BOJWa8takY  

Explora sense esperar sentir X o Y, explora per conèixer-te.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualoitat - Parella
www.helenaangel.com

--

La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat.


Moltes gràcies per la teva consulta!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: