Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2007
Comarca: Baix Camp
Data: 19/06/23 18:57
Dona professor de música
Hola,
Fa anys que vaig al conservatori (toco el violí), el cas és que el meu professor de violí està casat. Un dia va convidar-me a sopar a casa seva ja que havíem acabat el curs i volíem acomiadar-nos. Vaig anar-hi i va cuinar la seva dona, que des del primer instant em va cridar l’atenció. Durant el sopar vam parlar molt i ens vam portar molt bé, el seu marit (i el meu professor) va haver de sortir a fer no sé quina cosa i vàrem quedar-nos mosatres dues soles. Una cosa va portar a l’altra i vam acabar liant-nos i mantenint relacions. Ara ja fa un any d’això i hem seguit quedant, però ella segueix amb el marit. No sé si hauria d’aturar la situació o dir-li al meu professor.
Gracies
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 29/06/2023 12:14
Hola, 

No sabem quina edat tens tu i quina edat té aquesta dona. El que sí podem dir-te és que la situació NO és gens fàcil i sense conèixer els detalls no creiem que estigui sent una relació del tot igualitaria on les dues (o els tres) tingueu el mateix rol de poder vers els altres...

T'animem a poder parlar-ho amb algú, sobretot si aquesta dona és adulta i tu no.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: