Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2006
Comarca: Gironès
Data: 11/06/23 03:59
Follar provoca sang?
Hola! Fa unes setmanes que va ser la meva primera vegada amb la meva parella i tot i que al principi em va fer una mica de mal tot bé. Les dues següents que li han seguit han sigut més extranyes: quan vaig arribar a casa després de la segona vaig veure una mica de sang a les calces (però gairebé res), i a la tercera directament m’ha sortit sang durant l’acte sexual (una mica més que a la segona). És normal? Pot tractar-se d’alguna inflamació o és algo greu?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 15/06/2023 10:17
Hola, 

Les primeres vegades que es mantenen relacions sexuals amb penetració vaginal hi pot haver petits sagnats.

Igualment, com ja t'has iniciat en les relacions sexuals compartides amb penetració, també pot ser un bon moment per fer-te (si no ho has fet ja) la primera revisió ginecològica. Una visita amb la llevadora per resoldre dubtes sobre sexualitat, anticoncepció, etc. pot ser molt útil.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--



La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: