Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2008
Comarca: Gironès
Data: 08/06/23 20:43
Obsessió amb els somnis?
Hola a tots.

Fa uns mesos que m'he enamorat amb una noia de la meva classe. La veritat és que tenim bona conexió, i tot i que potser no parlem gaire, m'ho passo molt bé quan si estem junts. Un dia vaig tenir un somni on estava ella, em vaix despertar i estava molt content, com si estiguessi en un núvol. El somni no va ser res sexual pero tot i això, em va encantar. Des de aquell dia sempre que em vaig a dormir faig tot lo possible per tenir somnis on estigui ella. Al principi em resultava difícil, pero desprès d'un mes, ho puc fer cada nit sense gaires problemes. Se que son només somnis, però quan la veig en la vida real és com si la coneixessi de tota la vida, em sento molt còmode amb ella. Això si, tinc la sensació que tots els dies son avorrits i el millor del dia es quan em vaig a dormir per poder "estar" amb ella. I això em preoocupa.

A més, des de que he començat a fer això he comprat algunes pastilles com vitamina B6 i melatonina, per poder millorar els meus somnis.

Es dolent el que estic fent? Té alguna conseqüencia negativa?

Gràcies per l'ajuda.
P.D: Per si la noia de la qual estic parlant arriba a veure això, el seu nom comença per M i acaba amb A.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 19/06/2023 12:57
Hola!

En principi el que estàs fent no té cap conseqüència negativa. L'únic que et diríem és que intentis parlar amb aquesta noia, per conèixer-la com és realment i poder contrastar-la amb la imatge que t'estàs creant en somnis. 

És a dir, als teus somnis, com que els crees tu, t'estàs "inventant" la seva personalitat perquè encaixi amb el que t'agrada. Però és important que puguis contrastar-ho amb la realitat. Que puguis parlar amb ella i comprovar si realment és tan interessant com ho és als teus somnis ;)

Una abraçada!


--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.

Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: