Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2009
Comarca: Vallès Occidental
Data: 08/06/23 20:15
Amor
Soc una noia de tretze anys. És un problema que potser molta gent deu pensar que és una xorrada, però per a mi és important.
M'agrada molt un noi de la meva classe, i no sé si ell sent el mateix que jo. Últimament, estem bastant junts, i el conec des que era petita, i dintre de poc s'acosta la festa de final de curs i m'agradaria molt liar-me amb ell, però no sé si llançar-me i veure que passa, parlar-ho amb ell o directament no fe res. L'estimo massa i l'any que ve marxa de l'institut, i no sé, potser m'agradaria que passés alguna cosa entre nosaltres dos.
EM podeu ajudaaar???!!!
Gràcies
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 23/06/2023 14:57
Hola!

No és cap xorrada! És una cosa important per tu, per tant, per nosaltres també!

Anem al gra, si tu tens ganes de parlar-ne amb ell i apropar-t'hi. Fes-ho! Ho pots fer directament o a través d'indirectes (segons et sentis més còmode). 

És important que abans hagueu tingut moments d'intimitat, de parlar tots dos sols i de tenir certa complicitat (les mirades ho poden ser). Així que, agafa aire, apropa-t'hi i fes-li alguna proposta de l'estil: anem cap allà que està més tranquil? a veure si et segueix el fil...

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: