Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2009
Comarca: Baix Llobregat
Data: 05/06/23 18:51
Crush i millor amiga
Bones! Tinc un dubte de fa temps. El que passa és que tinc un crush en una noia, però últimament m'estic sentint atreta sexualment per la meva millor amiga. Què faig??? Gràcies!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 19/06/2023 13:06
Hola!

Doncs potser hauràs d'esperar i observar una mica els teus sentiments... a veure cap on van. A vegades no tenim clar el que sentim i és important donar-nos un temps per poder analitzar i veure què sentim realment. 

Pren-te unes setmanes per observar-te i veure com et sents amb la teva crush i amb la teva amiga. Amb qui et sents més còmoda? Amb qui parles més? Quina relació t'il·lusiona per un futur?

Potser ara no has de fer res, només esperar uns dies per veure si els teus sentiments es van situant ;)

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: