Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 1996
Comarca: Osona
Data: 16/05/23 22:24
What's wrong
Hola,
La meva consulta es que porto 4 anys amb la meva parella, aquests últims mesos pasa que ja no vull tenir relacions amb ell, no sento res ni ganas ni plaer, quan li dic lo que em pasa o ens barallem pk no li agrada que li digui això de k no sento res o li deixo però no sento res.

Nose pk em pasa això...

Gràcies
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 23/05/2023 10:35
Hola,

Les causes d'una baixada del desig sexual poden ser diverses i amb la poqueta informació que tenim és difícil esbrinar-ne els motius.

Quina és la teva hipòtesi? Què penses que et pot estar passant? Hi ha hagut algun/s canvi/s importants en els últims mesos? 

Potser per començar us diríem que no us pressionéssiu/forcéssiu a tenir relacions sexuals si un dels dos no en té ganes. Treballeu per potenciar moments d'intimitat, de carícies i moixaines, de passar-vos-ho bé, sense que això hagi d'implicar mantenir relacions sexuals. A veure si així sents que la cosa millora.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com 

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: