Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2006
Comarca: Alta Ribagorça
Data: 15/05/23 16:48
Respecta a la llei Només sí és sí
Bon dia

No es tracta d'una consulta. Només volia dir que, en relació a la notícia de l'estudi sobre feminisme entre els joves, la que vau penjar l'altre dia.

Només vull dir que això de que es posa en dubte la presunció d'innocència dels homes no és cert.

I probablement la majoria de gent no em creurà, perquè té més validesa el que digui qualsevol influencer d'Internet que jo. No em pregunteu per què.
Però si, abans d'engegar-me a la merda, us llegiu el BOE, veureu que no posa pas això.
Diu principalment que no es tracta de "com no m'ha dit que no és que sí", sinó que cal una senyal clara de que l'altra persona vol. No sé, em sembla evident que si algú té ganes de tenir relacions sexuals amb tu t'ho farà saber.
Per altra banda també garanteix l'assistència psicològica a la víctima.
A més, no protegeix només les dones, sinó a tothom. Posant una especial atenció a dones, adolescents i nens, perquè físicament són els més vulnerables.

Quan va sortir la llei del no és no, també va haver-hi molta oposició amb el mateix argument que ara: és que aquests llei treu la presunció d'innocència dels homes. No és cert. Són només mites creats per a convèncer a la gent.

No us deixeu arrossegar per arguments subjectius o poc fiables si us plau. Contrasteu bé la informació.

Moltes gràcies per permetre-me combatre una mica la desinformació.

Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 19/05/2023 10:22

Publiquem el teu comentari. Moltes gràcies per aportar amb criteri i respecte! Que bé tenir una comunitat així i adolescents realment implicades amb la vida política i col·lectiva!

Una abraçada :)


--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge 



Moltes gràcies per la teva consulta!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: