Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2023
Comarca: Baix Llobregat
Data: 31/03/23 21:46
Estic confosa
Hola,
Tinc un dubte.
L'altre dia vaig estar llegint sobre la homosexualitat , i ara estic feta un embolic.
A veure, a principi de curs em vaig penjar molt d'un noi i ell em va correspondre 6 mesos mes tard tot i q vam decidir nomes ser amics. D'això fa mes i mig. Ara he estat llegint unes novel•les que tracten dons el tema aquest de la homosexualitat. Hi ha una noia a la meva classe molt guapa que crec q m'agrada però no se si realment m'agrada o no i tot es pq he llegit tant sobre el tema que jo ara m'imagino coses. Sempre m'he sentit atreta per nois però ultimamant em fixo mes en els dos generes. (El noi que comentava abans encara m'agrada i mai m'he penjat de dues persones ). Bno total el meu dubte és com puc saber si aquesta noia m'agrada realment o si m'ho estic inventant. Això voldria dir q soc bi? Ja se que no cal posar etiquetes pero jo ho necessito d'alguna forma. Estic feta un embolic.
Em podrieu ajudar?
Moltes gràcies per la vostra gran feina
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 08/04/2023 11:47
Hola, 

L'orientació sexual es defineix en funció de qui ens enamorem. Aquesta noia et pot agradar igual que un noi, per sort, actualment, podem viure l'amor de forma lliure. Potser amb el que ens expliques no podem dir-te si ets bisexual, homosexual, heterosexual, o el que sigui... l'únic que et podem dir és el que precisament ens dius, que aquesta noia potser t'agrada o com a mínim et resulta guapa/atractiva. 

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 

Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: