Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2006
Comarca: Barcelonès
Data: 24/03/23 08:23
Regla escassa
Hola, el mes passat vaig tenir relacions amb preservatiu (no es va trencar ni re) i hores despres de la relacio em va baixar la regla, i em va baixar mes escassa de lo normal, i la veritat que aquest mes he estat bastant neguitosa per aixo. Ara aquest mes m’ha baixat amb una dies de retard pero tambe es escas, nose si es pels nervis, estres o que… Em podrieu ajudar?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 28/03/2023 13:53
Hola,

La nostra menstruació pot variar i això no ha d'implicar directament que hi hagi algun problema. Si t'ha vingut la menstruació, significa que no estàs embarassada, si això és el que t'amoïna.

Si veus que les teves menstruacions ja no són com abans, tens irregularitats, dolors... o hi ha quelcom que et preocupa, el millor que pots fer és demanar cita amb la llevadora perquè pugui valorar-ho tot i et puguis quedar més tranquil·la.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: