Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2007
Comarca: Conca de Barberà
Data: 23/03/23 01:38
sóc bi??
Bones, primer de tot agrair la gran feina que feu cap als joves.

sóc un noi que les úniques vegades que m'he enamorat ha sigut de noies, però mai m'imagino liant-me o mantenint relacions sexuals amb elles. En canvi mai m'he enamorat d'un noi però molts cops m'imagino tenint relacions sexuals amb nois.

Llavors no se segur que soc, si hetero, gay, bi... ja que amb noies només m'enamoro i en canvi amb nois només m'imagino tenint relations sexuals
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 28/03/2023 13:52
Hola,

Tenir dubtes sobre la nostra orientació sexual, especialment a l'adolescència, és completament habitual. Per tant, no t'angoixis. Dona't temps per anar-ho descobrint. Les situacions i circumstàncies que vagis vivint t'ajudaran a saber-ho.

Tenir fantasies sexuals o somnis eròtics determinats, no impliquen directament que la nostra orientació sexual sigui una o una altra. El que és important és que et puguis sentir lliure d'enamorar-te i de tenir relacions sexuals amb qui tu vulguis, quan tu vulguis i et sentis preparat per fer-ho (i evidentment quan l'altra persona també ho vulgui i ho desitgi).

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: