Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2010
Comarca: Priorat
Data: 19/03/23 23:34
Possible fimosis
Hola, fa tems que tinc un problema, es que no hem puc vaixar la pell de dalt del penis quant la tinc en estat de erecció, no se si aixo es fimosis, un amic diu que amb ell li passava i deia que era fimosis, hem va aconsellar que hem rents per dins de la pell, i ho estic fent, es necessari algo mes tenint en compte que sol tinc 12 anys?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 28/03/2023 13:50
Hola,

Doncs et recomanaríem que ho consultessis amb el teu metge perquè valorés bé si es pot baixar la pell o no, si tens dolor, etc. Sabem que a vegades pot fer una mica de vergonya parlar d'aquests temes, però quan es tracta de salut és el que ha de prevaler. Així doncs, t'animem a consultar-ho a la pròxima revisió pediàtrica que tinguis.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: