Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2009
Comarca: Baix Llobregat
Data: 12/03/23 23:36
No sé que fer amb la meva vida
Hola, tinc 13 anys i odio la meva vida, ja no tinc ganes de res, sobrepenso molt el que em diu la gent, m’obssesiono molt i sento que visc en un bucle. Tot això, sento dir que no sé exactament perquè es ni perquè em passa. Per això us escric, perquè no se perquè em sento així i tampoc se expressar els meus sentiments. L’únic que si que sé, es que desde que ho vam deixar amb el meu ex, per olvidarme d’ell i dels meus problemes, vaig a botellons i m’emborratxo sense parar encara que crec que es pitjor, em lesiono a mi mateixa fent-me talls profunts als braços i a les canes amb un cúter, em donen una espècie d’atacs raros que no se com definir-los que em tremolen molt les cames i les mans, em cosa respirar, s’em posa el pit molt vermell, i em surten tot de grans molt vermells al front. Això em sol pasar quan em paro a pensar que estic fent amb la meva vida. Aquesta mena d’atacs, per sort no em solen durar gaire. Uns 10 minuts. El problema es després dels atacs, que em sento súper cansada com si hagués acabat de correr una cursa súper llarga. Tot això cada vegada va a més i no sé con parar. No es normal el que em pasa. Necesito ajuda o puc sola?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 20/03/2023 10:48
Hola bonica, 

Sembla que acabes de descriure un atac d'ansietat. I creiem que t'ajudaria molt poder-ho explicar als de casa i demanar ajuda professional. 

Parlar amb una psicòloga et pot servir per entendre què t'està passant, per acceptar aquesta ruptura que et fa tant mal i per poder aprendre a gestionar-ho sense fer-te mal. 

No ho has de passar sola, hi ha gent al teu voltant que et vol ajudar. Confia-hi. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: