Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2006
Comarca: Anoia
Data: 12/03/23 20:25
pressió per perdre-la
Hola, primer de tot, gràcies pel que feu, ens ajudeu molt.
Soc una noia de 16 anys i des de fa poc menys d'un any ni tan sols m'havia liat. Ja sentia pressió per fer-ho perquè pensava que tothom s'havia liat menys jo. Però és que ara començo a sentir molta pressió per perdre la virginitat. I no és que no ho vulgui fer, de fet em ve molt de gust, però soc una persona molt tímida i que no sap lligar i no se'm presenta l'oportunitat. No sé què fer. No vull ser verge fins el 20 però crec que serà així.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 20/03/2023 11:28
Hola, 

Des de la pressió potser no és el millor lloc per decidir compartir la sexualitat. Potser abans de tenir relacions sexuals podries veure la forma de treballar en aquesta timidesa, les persones podem sentir-nos tímides en determinades situacions i en d'altres no. Detecta en quines sí i en quines no t'hi sents. 

Conèixer persones no ens hauria d'incomodar, segur que tal i com ets, ets interssant, tens aficions, gustos, etc... que a altres persones també li poden resultar interessants.

Mostra interès per conèixer persones i poc a poc aniràs trencant aquesta barrera per a deixar-te conèixer.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--

La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: