Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Alt Empordà
Data: 28/02/23 00:55
Lubricació (?) nois
Hola, nose si es una consulta un poc extraña però volia preguntar una cosa, una amiga meva m'ha explicat que amb la seva parella quan tenen relacions i ella va a masturbarli a ell m'ha explicat que el penis com entre la pell y la zona sensible per dir-ho d'alguna manera es com que li lubrica una mica per l'exitacio, varies amigues m'han dit el mateix i de fet en una xerrada van explicar que es normal ja que si ho fem sense que hi hagi una excitació pot fer mal al baixar la pell, aleshores Porto 6 mesos amb la meva parella i ens hem tocat per sobre de la roba desde fa poc i fa uns dies hem va fer dits, aleshores he parlat amb el i tal d'això però m'agradaria saber com puc saber si ell està com amb aquesta "lubricació"? Perdó per la parrafada pero necesitaba preguntar -ho a algu més, milions de gràcies.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 06/03/2023 12:14
Hola,

Doncs una manera de saber-ho és que us aneu comunicant, que et vagi guiant en el ritme i la intensitat de l'estimulació, per tal de no fer-li mal i que li resulti agradable i plaent. Tu mateixa observaràs que amb l'excitació l'erecció s'intensifica i que la pell baixa amb facilitat (si no hi ha cap problema de fimosi i no està operat) i que està lubricat.

Però com et deia la millor manera és a través de la comunicació.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--



La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: